?

Luxe Gazelle fiets

Deze luxe Gazelle fietsen zijn voorzien van 7 versnellingen, zijn lekker licht in gewicht en in dames- of herenuitvoering te huur.

va. 10,50 per dag
?

Kinderfiets

Kinderfietsen hebben wij in verschillende maten. Dit model is de zogenaamde 'opoe' kinderfiets en is tevens geschikt voor de allerkleinsten.

va. 8,50 per dag
?

Kinderfiets mini

Dit zijn de kleinste kinderfietsjes in ons assortiment. Met iets bredere bandjes voor een goede grip op de weg.
va. 7,50 per dag
?

ATB - Mountainbike 29"

Een lekkere robuuste ATB, ook wel  '29er’ genaamd, voor betere grip op ruige paden. Deze fiets leveren wij inclusief helm!

va. 21,50 per dag
?

ATB - Mountainbike

Een volwassen ATB voor stoere tochten! In verschillende frame-maten te huur. Deze ATB’s leveren wij inclusief helm.

va. 17,50 per dag
?

Kinder-mountainbike

Deze 24 inch kinder-mountainbike deze leveren wij met een passende helm voor de veiligheid! De zadelpen kan versteld worden voor een goede zithouding.

va. 15,- per dag
?

Kickbike (step)

Huur eens een step! Met deze step kom je overal, erg handig voor rondleidingen in steden of dorpen.

va. 9,- per dag
?

Tandem

Met deze tandem fiets je zo van A naar B. Onze tandems zijn voorzien van handremmen én versnellingen. Erg leuk voor bedrijfsuitjes of familiedagen.

va. 21,- per dag
?

Tandem Ouder - Kind

Hoe handig! Een heuse 'ouder - kind tandem'. Ideaal én een uitkomst voor kinderen die nog niet zo goed of ver kunnen fietsen.

va. 21,- per dag
?

XXL Tandem Ouder - Kind (E-bike)

Een heuse XXL 'ouder - kind e-bike tandem'. Ideaal én een uitkomst voor kinderen die nog niet zo goed of ver kunnen fietsen.

va. 35,- per dag
?

Elektrische fiets (E-bike)

Een mooie e-bike van Gazelle! Deze elektrische fiets laat zich lekker makkelijk fietsen zonder al te veel moeite. Deze fietsen worden goed opgeladen bij jou thuisbezorgd.

va. 24,50 per dag
?

Trikke

Dit is de 'Trikke' (spreek uit als 'Trike'). Een super sportief en fun vervoersmiddel waarbij je hoge snelheden kan behalen!

va. 9,- per dag