Fietsverhuur de Veluwe is opgericht in 1995 in de gemeente Ermelo. De vorige eigenaar moest het bedrijf na enkele jaren verkopen door omstandigheden. Wij kregen dit onder ogen en besloten de gok te wagen. Totaal niet bekend in de wereld van de fietsverhuur!

Het bedrijf is verhuisd naar Hulshorst, gemeente Nunspeet en omdat wij hier ook wonen is dat wel zo handig. Inmiddels zijn wij al jaren gevestigd aan de Hardewijkerweg 321 in Hulshorst. Omdat wij vooral verhuur voor grote groepen organiseren en veel bezorgen hebben wij geen winkelpand maar een grote loods waar al onze fietsen droog en stofvrij staan. Dit voor behoud van onze fietsen, tandems, atb's, elektrische fietsen en kinderfietsen. Maar onze core business zijn de stadsfietsen. Deze degelijke fiets met drie versnellingen is de meest verhuurde fiets in ons assortiment.

In de maanden mei juni, juli en augustus en september zijn we dagelijks op pad met bus en kar of aanhanger. Zo zijn wij in staat om tot 105 fietsen ineens naar de gewenste locatie te bezorgen. Soms halen we de fietsen vanaf dezelfde locatie op maar het gebeurt ook regelmatig dat we de fietsen ergens anders weer ophalen. Dit kan allemaal bij Fietsverhuur de Veluwe!

Vooral de introductieweken van scholen zijn druk; veel fietsen voor een paar dagen. Dit moeten meestal remnaaffietsen zijn omdat veel buitenlandse studenten nog nooit hebben gefietst!

De tandems verhuren wij veelal aan groepjes voor vrijgezellenfeestjes of een bedrijf wat met het personeel even gezellig samen wil zijn. Alles onder het mom van een goede, onderlinge sfeer. Wij beschikken maar liefst over 70 tandems.

Voor de sportieve uitjes hebben wij diverse soorten atb's die wij altijd leveren met een fietshelm maar ook de steps en trikkes zijn erg populair. Nieuw in ons assortiment zijn de Gazelle fietsen. Deze hebben 7 versnellingen en te huur in een dames - of heren uitvoering.

Ook is in ons assortiment een 30-tal nieuwe kinderfietsen opgenomen. Dit zijn leuke witte "opoe" fietsen met een bagagerekje voorop. Zo kunnen de kinderen lekker hip mee op pad!